Fly har begynt på løpetiden...           Sigbjørn 23.11.2010

 

Fly har begynt på løpetiden. Hun er stabil på vel 7 måneder mellom hver løpetid. Som nevnt tidligere, skal vi denne gangen skal vi pare Fly med SU(U)CH Dagsländans Broder Tuck (Gucci). Det betyr at i neste uke dra vi til Sverige får å pare. Det blir spennende, og gleder meg til å møte Gucci og eier Ing-Marie. Det blir første gang jeg møter Gucci, men har selvsagt gjort hjemmeleksen. Vi har hver fall tatt alle mulige forutsetninger på at dette bør bli ett helsemessig- og mentalt bra kull. Men naturen råder men dog ikke med...

 

Jeg sluttet noenlunde tidlig på jobb i dag, og benyttet det flotte været med en tur opp i lysløypa. Fly og Dream takket som vanlig ikke nei til å være med.

 

For en gangs skyld husket jeg å ta med kamera. Det var allerede begynt å mørkne, så bildene er derav heller dårlig kvalitet.

 

Det er skikkelig vintervær her nå. Temperaturen i dag har være rundt -5°C, og med en liten nordøst trekk kjenner en kulda. Jeg sjekket langtidsvarselet og det viser samme vær i over en uke til. Helt ok, vi slipper hvert fall dusje hunden etter hver tur :-)

 

 

Litt lufsen i pelsen, ja. Vi må pynte litt på henne til vi skal treffe hennes svenske kavaler.

 

Dream er som regel ikke langt unna Fly

Dream holder seg i nærheten av Fly for tiden. Han lurer seg til å snuse litt i mellom også, men da kan det hende det vanker kjeft...

 

Fly tar stand...:-)

Hva hjør du her Fly??? Tar du stand??? :-)

 

Dream i farta

Dream er stadig i farta.

 

 

Nok for denne gang…

 

Sigbjørn