Lille Yess prøvevinner på Stord!            Sigbjørn 29.04.2012

 

Juhu! Lille Yess er i slaget for tiden. Forrige helg gikk hun sin første ordinære prøve hos Dalane HK. Yess fikk 1. premie, og ble prøvens 3. beste hund. Fly startet også, og fikk 1. premie hun også.

 

I går var vi på Fitjar-Stord HK sin ordinære blodsporprøve. Det var 21 hunder som fikk gå denne prøven. Vi startet som første hund for dommer Ove Lunde. Selv om det var kaldt i bakken, virket det som forholdene var gode. Sporet var meget godt lagt i variert terreng. Selv om det var MYE hjortetråkk og fersk hjorteskit, taklet Yess dette bra. Hun utførte et meget solid søk, matfar var selvsagt fornøyd med innsatsen.

 

Prøvevinner Fitjar-Stord HK 2012

 Så bar det tilbake til samlingsstedet og vente. Forholdene var gode, og gjenspeiles på resultatene. De aller fleste kom tilbake med skanken (hjortefoten).

 

Det varte og rakk, før dommerene kom ut for å lese opp resultetene. Jeg hadde en god følelse på at dette var et 1. preimie spor, og vi vente på at vårt navn skulle leses opp. Utrolig nok var var vårt navn det siste som ble lest opp, og lille Yess ble prøvevinner! Hele 19 av 21 hunder gikk til premiering! Gratuelere til alle de andre hundene, og ikke minst til Fitjar-Stord HK som arrangerte en meget bra blodsporprøve.

 

 

Med dette har Yess klart kravet til NVCH (bortsett fra utstilling) bare 14 måneder gammel. I høst fikk hun 1.pr. på bevegelig prøve, forrige helg fikk hun 1. premie, og i går fikk hun 1 premie med HP. Alle med tre forskjellige dommere.

 

Da må vi vel finne en utstilling å prøve oss på... 

Sigbjørn

.