Valpene er reist til sine hjem.            Sigbjørn 02.04.2011

 

Alle valpene er solgt. Pr. i dag er 4 av 6 valper reist til sine hjem. I morgen reiser siste, da jeg skal beholde en selv. Det er "Bitten" som blir igjen i Sandeid. "Bea" skal hete Fanny, og er reist hjem til Bergen. "Bali" er reist hjem til Grimstad, og skal hete Vesla. "Buddy" og "Bruce" beholder navnene sine, og reiser henholdsvis til Sveio og Kvinnherad. I morgen reiser "Blue" til Stavanger, og hun skal hete Lara.

 

Takk til valpekjøpere for fine tilbakemeldinger. Et par av valpene har kastet opp etter bilkjøring, men alle har begynt å finne seg til rette i sitt nye hjem.

 

I går reiste 3 valper, så i dag morges hadde vi bare tre valper igjen. Det merkes, og det var stille frem til klokka 07. Deilig å slippe stå opp kl 05 for en gangs skyld :-)

Da Bruce reiste i dag, var det plutselig bare to valper igjen. Da gikk det opp for meg hvor rolig det plutselig var.

 

Det har vært en veldig kjekk tid med valpene. Men det er utrolig intenst og mye jobb, spesielt fra valpene er 3 uker til de reiser til sine hjem. Både mamma Fly og jeg mener at nå er det tid for at andre overtar stafettpinnen. Vi har prøvd å gjøre vårt aller beste for at valpene skal få best mulig utgangspunkt

 

På mandag fikk vi besøk av Ing-Marie og Lars som eier pappa Gucci. De tok turen fra Sverige bare for å se valpene. Utrolig imponerende! De hadde med seg gave og hilsner til alle valpene og de nye eierene. De var veldig fornøyd med resultatet etter Gucci og Fly.

 

Det har vært et knallbra kull, og vi ønsker alle valper og nye eiere lykke til videre. Vi kommer nok til å holde kontakt fremover.

 

Sigbjørn