Fly er nå paret med Gucci          Sigbjørn 04.12.2010

 

Den 21/11 merket jeg at løpetiden var i gang hos Fly. Det har vist seg at hun bruker å stå fra ca 11 dag. Dette passet ganske bra denne gang også. Dream har oppført seg som en gentleman helt til 10. dagen. Da begynte han (naturlig nok) å markere at han likte henne veeeeldig godt.

 

Så tidlig den 11. dagen (1/12) satt Fly og jeg kursen mot Sverige. Gucci (SU(U)CH Dagsländans Broder Tuck) og eier Ing-Marie med familie bor vest for Uddevalla. En kjøretur på 8-9 timer. Det var bitene kalde -12°C da vi dro fra Sandeid. Kjøreforholdene var veldig bra hele turen. Det ble korte luftepauser, da det var så kaldt. På en stopp på Haukeli var det så kaldt, at drikkevannet ble til is da jeg kastet det opp i lufta...

Vi var fremme vel kl 17. Etter å ha hilst på Ing-Marie og Gucci, tok vi Fly ut av bilen. Gucci viste at dette hadde han vært med på før, og var på Fly med en gang. Fly var tydeligvis klar, og etter kort tid hang de. Alt gikk veldig rolig for seg. Fly laget ikke en lyd. De hang sammen i vel 15 minutter.


De ser litt beskjemmet ut etter akten :-) 

 

Fly ble plassert i bilen, og jeg ble bedt inn på kaffi. Gucci var enda kjekkere enn jeg så for meg. Han var en veldig, veldig flott type, både utsenemessig og lynne. Uredd og åpen, mild i fremtoning, og lykkelig for oppmerksomhet som bare en Welsh kan vise.

 

Det var på tide å finne veien til hotellet i Uddevalla. Både Fly og jeg var trette etter en lang dag. Det gikk greit å finne frem og sjekke inn. Det ble en tidlig kveld.

 

Vi hadde avtalt en ny paring neste morgen kl 10. Vi regnet med at det kom til å gå minst like greit andre gangen. Gucci og Ing-Marie møtte oss da vi kom frem. Gucci hadde forstått hva som hva i gjerde, og var rimelig yr. Jeg tok Fly ut av bilen, og før jeg var ferdig å ta på varmedressen, hang de sammen. De hang omtrent like lenge som dagen før.

 

Gucci er en fin gutt!

Gucci er litt preget av situasjonen, men for en herlig gutt...

 

Gucci har gjort jobben, men synes fortsatt at Fly er kjekk snelle...

 

Dette var fort gjort. Vi hadde lang vei hjem, så etter at vi hadde takket for oss, satte vi nesa hjemover igjen. Hjemturen gikk like bra som turen bort. Flaks med slike forhold på denne årstida.

 

Terminen er 2. februar, altså 63 dager etter første paring. Forrige gang fikk Fly valper 2-3 dager før tiden. Så om naturen vil, blir det kanskje valper rundt månedsskifte januar/februar.

 

Takk til Ing-Marie for hyggelig møte, og for at vi fikk bruke herlige Gucci!

 

 

Sigbjørn